logo huis in t veldHuis in 't Veld
Groepsaccommodatie

Net als Salland, natuurlijk gastvrij!

gradient logo

Groepsaccommodatie Huis in 't Veld voorzieningen

 

De schuur van deze voormalige kop-hals-romp boerderij uit 1960 is in 2005 verbouwd tot een ruime groepsaccommodatie en is gelegen temidden van het Sallandse cultuurlandschap (in 't veld), op fietsafstand van Deventer en de Sallandse Heuvelrug. De vier sterren accommodatie biedt plaats aan groepen tot 40 personen. Geschikt voor families, reünies, cursus- en trainings-groepen, sportverenigingen en scholen. Arrangementen met o.a. fiets, (stads)wandel, step, schaats en kano activiteiten zijn mogelijk. De accommodatie biedt verder zeer goede mogelijkheden om zowel van het Sallandse buitenleven te genieten als van de oude Hanzestad Deventer, met zijn boekenmarkt, Dickensfestijn, Deventer op Stelten en andere culturele evenementen.

Voorzieningen

De accommodatie beschikt over een ruime keuken (26m2) die van alle gemakken is voorzien en geschikt is voor zelfverzorging. (met o.a. wasmachine, wasdroger en vaatwasser). In overleg is maaltijdverzorging door een plaatselijke cateraar mogelijk. De verblijfsruimte (140m2) beschikt over een eet- en zitgedeelte en is sfeervol ingericht. Van hieruit heeft men een schitterend uitzicht over het Sallandse coulisselandschap. 

Verder zijn er op de begane grond twee toilet/douche ruimtes aanwezig met 4 douches en 4 toiletten. Daarnaast is er een invaliden toilet/douche. Op de begane grond zijn er verder 4 tweepersoons slaapkamers, die ook goed toegankelijk zijn voor invaliden. Via een open trap bereikt met de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich nog 1 achtpersoons, 1 veertienpersoons slaapkamer en 2 vijfpersoons slaapkamers met stapel- en eenpersoonsbedden. Ook zijn er op de eerste verdieping nog twee wc's. Buiten bevindt zich een ruime parkeerplaats, een verhard trapveldje (35m x 20m), een jeu de boulesbaan, een zandbak, een ruim terras en een overdekt terras. De speelweide (7500m2) leent zich uitermate goed voor diverse buitenactiviteiten. Sinds voorjaar 2011 is het tevens mogelijk gebruik te maken van een overdekte speelplaats. De voormalige mestsilo in omgetoverd tot een overdekte activiteitenruimte van 180 m2. Deze is vooral geschikt voor (groeps)activiteiten als het weer even iets minder is.

Omgeving

Groepsaccommodatie "Huis in 't Veld" is gelegen 2 km van het dorpje Lettele en 8km van het centrum van Deventer. Het afwisselende Sallandse land leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Er zijn routebeschrijvingen aanwezig. In de omgeving zijn er diverse activiteiten mogelijk, zoals kanovaren, nordic walking, steppen, spooktochten, huifkartochten, mennen met paarden, stadswandelingen en diverse rondleidingen. Verder zijn er op korte afstand o.a. een subtropisch zwembad en een kunstijsbaan.

Accommodatie

Geopend vanaf 1 maart 2006

 Totaal aantal slaapplaatsen: 40
 Aantal slaapvertrekken: 8
 Aantal douches: 5
 Zelfverzorging mogelijk: ja
 Maaltijd verzorging mogelijk: ja
 Honden toegestaan: nee
 Voorzieningen voor minder validen: ja
 Bijzonderheden:

Linnenverhuur is mogelijk

 Verhuur van huisintveldgolfspel en klootschietspel  

gratis wifi