Menu
Beschikbaarheid & Reserveren

Gorssel

Een niet te missen attractie in Gorssel is Het Tramhuisje, een mooi en opvallend gebouw uit 1926.  Dit tramstation heeft een typische chaletstijl en past goed bij de landelijke groene omgeving. In 2010/2011 werd het gerestaureerd en uitgebreid en het behoort thans tot de Historische Vereniging De Elf Marken. 

Bij de Touwslagerij Steenbergen wordt er op een ambachtelijke wijze touw gemaakt voor bijvoorbeeld gymzalen, sporthallen, survivalverenigingen of voor schommels en klimnetten. De touwen worden van natuurlijke materialen en met liefde voor het vak gemaakt. 

Breng een bezoek aan het Museum MORE, dat gevestigd is in het voormalige gemeentehuis van Gorssel. In dit grootste Nederlandse museum voor modern realisme hangen prachtige kunstwerken. 

Daarnaast kan men ook een oversteek maken naar Wilp, met het fiets- en voetveer Dommerholt (± van april tot en met oktober).

Ook is Gorssel bekend van de IJsseljazz, een jaarlijks jazz- en bluesfestival dat wordt gehouden op de tweede zondag in september.

Omgeving overzicht

Alles voor een aangenaam verblijf

Check de beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reserveren