Menu
Beschikbaarheid & Reserveren

In- en outdoor activiteiten

Voor wie van avontuur en actie houdt, of het nu buiten of binnen is.. in de omgeving van Huis in 't Veld valt er voldoende te beleven!

Sport- en belevingscentrum de Scheg, Deventer – 6 km

Beleven en bewegen.. dat kan bij De Scheg in Deventer. Dit sportcomplex heeft een kunstijsbaan, maar ook een subtropisch zwemparadijs waar het hele gezin plezier heeft op verschillende glijbanen, bubbelbaden en sauna's. Tijdens de wintermaanden wordt het binnenterrein van de ijsbaan omgebouwd tot speeltuin. Uitleven kan dan op de klimwand, glijbanen, kabelbaan, schommels en nog veel meer! 

Deventer Buitensociëteit & Bowling, Steenenkamer – 9 km

Een avondje gezellig bowlen met de familie, dat kan hier! Er is plek voor iedere bowler, dus kom en ga de strijd aan voor dat nieuwe baanrecord. Een iets andere versie is het Magic bowlen, waar alles in glow in the dark is. 

Escape Room Overijssel, Nijverdal – 20 km

Kies voor één van de twee escape rooms, de Bunker of Gentlemen's Room.. Of toch liever een spannende ontsnappingstocht in het bos.. Ontdek het allemaal bij Escape Room Overijssel op een half uurtje van Huis in 't Veld.

Go Challenge Outdoorpark Heino, Raalte – 24 km

Op en rond het Go Challenge kunt u terecht voor verschillende leuke activiteiten. Kies uit de originele activiteiten als bikestep puzzeltocht, blaaspijpschieten of vlotbouwen. Of toch liever een van de traditionele outdoor bezigheden.. boogschieten of minigolfen. Het kan allemaal!

Landgoed Schuilenburg, Hellendoorn – 25 km

Beleef een historische ervaring op dit landgoed in Hellendoorn! Voor lange tijd was dit landgoed het decor van veldslagen en overwinning. Hedendaags worden er diverse activiteiten georganiseerd, van een tuk tuk tocht, landgoedspelen en diskgolf tot yoga in het weiland.

Omgeving overzicht

Alles voor een aangenaam verblijf

Check de beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reserveren