Menu
Beschikbaarheid & Reserveren

Steden & dorpen

Groepsaccommodatie Huis in 't Veld kent een mooie omgeving met interessante dorpen en steden in de nabijheid. Ontdek ze hier!

Omgeving overzicht

Deventer

Deze levendige en bourgondische Hanzestad is gelegen aan rivier de IJssel, op ongeveer 7 kilometer van Huis in 't Veld. Deventer staat bekend als dé evenementenstad en is organiseert ieder jaar weer bruisende festiviteiten!

Harfsen

Dit kleine dorp, dat deel uitmaakt van de gemeente Lochem, heeft nog een en ander te bieden. Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf de groepsaccommodatie Huis in 't Veld, vindt u het plaatsje Harfsen.

Gorssel

Tussen Deventer en Zutphen vindt u het dorp Gorssel, gelegen langs de mooiste rivier van Nederland, de IJssel, en op ongeveer 13 kilometer van Huis in 't Veld. Ontdek de mooie omgeving en het fraaie landschap aan de rand van de Achterhoek.

Zutphen

De grootse Hanzestad Zutphen die al sinds 1190 over stadsrechten beschikt, ligt op 21 kilometer van Huis in 't Veld. De stad, die ook gelegen is aan de IJssel, heeft indrukwekkende koopmanshuizen aan de kade, die van ver af al te zien zijn. 

Lochem

Gelegen aan de rivier de Berkel en aan het Twentekanaal, is Lochem de ideale stad voor wie op zoek is naar natuur, rust en ruimte. Dit stadje is te vinden op circa 25 minuten rijden vanaf de groepsaccommodatie.

Apeldoorn

Naast een dagje shoppen kan men in Apeldoorn ook terecht voor cultuur en plezier! De stad heeft vele bekende trekpleisters. Ontdek ze allemaal op slechts 30 minuten vanaf de groepsaccommodatie Huis in 't Veld.

Raalte

Raalte, het bruisende hart van Salland. Hier is op alle gebieden erg veel te beleven. Kom ook gezellig langs en ervaar het zelf!

Lettele

Lettele, een klein Sallands plattelandsdorp waar u volop  kunt genieten van een dag met heel veel cultuur en natuur.

Alles voor een aangenaam verblijf

Check de beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reserveren