Menu
Beschikbaarheid & Reserveren

Actief & eropuit

Voor wie een sportief, actief, cultureel of ontspannend dagje wil, het is allemaal mogelijk in de wijde omgeving van groepsaccommodatie Huis in 't Veld. 

Van fietsen of wandelen in de natuur om zo de schitterende omgeving te ontdekken.. of een leuk dagje uit met de hele familie naar een pretpark of dierentuin. Met mooi weer kunt u terecht bij een van de zwembaden in omstreken, voor een dag vol waterpret! Mocht u met vrienden te gast zijn bij Huis in 't Veld, dan is het leuk om in de avond een spannend spel te spelen in een Escape Room, of een potje bowling in de buurt.

Omgeving overzicht

Fietsen en mountainbiken

Het Salland is de ideale omgeving om de mooie landschappen te ontdekken op de fiets. Ga door de 'bergen', over het platteland of langs het water.

Wandelen

De omgeving van Huis in 't Veld leent zich er uitstekend toe om mooie, lange maar ook korte wandelingen te maken in de natuur.

Pretparken

Ga een dag er op uit en beleef een spannend avontuur of amusante dag in een van de omliggende pretparken of dierentuinen.

In- en outdoor activiteiten

Voor wie van avontuur en actie houdt, of het nu buiten of binnen is.. in de omgeving van Huis in 't Veld valt er voldoende te beleven!

(Kinder)boerderij

Lekker spelen, wandelen, kennismaken met dieren of een drankje nuttigen... dat kan op deze (kinder)boederijen gelegen in de omstreken van groepsaccommodatie Huis in 't Veld.

Zwemmen

Er zijn diverse zwemmogelijkheden in de buurt van Huis in 't Veld. Beleef een dagje vol water- en spetterplezier bij een van de zwembaden in de omgeving, of het nu binnen of buiten is.

Excursie op de boerderij

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een boerderij? Hoe gaat het er eigenlijk allemaal aan toe?

 

Activiteiten in en om de accommodatie

Georganiseerde actviteiten in en om de accommodatie.

Voor o.m. Boogschieten, Bubbelvoetbal, Pubquiz, Ik hou van Hollandspel en Mol Spel

en vele andere activiteiten en spellen op locatieHuis in 't Veld:

Neem contact op met JP activiteiten

Alles voor een aangenaam verblijf

Check de beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reserveren