Menu
Beschikbaarheid & Reserveren

Pretparken

Avonturenpark Hellendoorn, Hellendoorn – 22 km

Beleef een dag vol spanning en sensatie in Avonturenpark Hellendoorn. Dit leuke pretpark ligt verscholen in de bossen en biedt wel 30 verschillende attracties, mooie shows en evenementen.

Paleis het Loo, Apeldoorn – 29 km

Het Stallenplein en de schitterende paleistuinen zijn te bezichtigen van begin april tot eind september. Kom naar de Prinsen- en Prinsessendagen in de zomervakantie of de Koninklijke PK's waar paarden, rijtuigen en auto's van de Koning in actie komen. Het voormalig koninklijk paleis is vanwege renovatie medio 2021 weer geopend. 

Koningin Julianatoren, Apeldoorn – 31 km

Het pretpark telt méér dan 60 toffe attracties, verbluffende shows en evenementen. Dit alles zorgt voor een overheerlijk dagje uit met het hele gezin (geschikt voor kinderen van 2 t/m 10 jaar). 

Apenheul, Apeldoorn – 31 km

Maak kennis met zo'n 35 verschillende soorten apen in een fraai groen bos op de Veluwe. Beleef een boeiend dagje tussen de loslopende apen in deze dierentuin.

Dinoland, Zwolle – 38 km

Ga terug in de tijd van de dinosaurussen en kom er alles over te weten in Dinoland. Tijdens allerlei activiteiten loopt u langs de tientallen meters hoge exemplaren. Dinoland is geschikt voor kinderen van 2 tot 14 jaar en is leuk voor zowel de dinofan als de niet-dinofan.

Omgeving overzicht

Alles voor een aangenaam verblijf

Check de beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reserveren