Menu
Beschikbaarheid & Reserveren

Zwemmen

Een binnenzwembad waar u baantjes kunt trekken om zo de conditie op peil te houden.. een subtropisch zwembad waar de kinderen zich kunnen uitleven op de glijbanen.. of een buitenzwembad waar met heerlijk weer genoten kan worden van de zon. 

Zwembad Lettele (3 km)

Op slechts 5 minuten rijden van de accommodatie, ligt het gemeentezwembad van Lettele. In dit buitenbad kan met mooi weer heerlijk gezwommen, gespeeld en gespetterd worden. Het bad heeft een groot bassin en een peuterbad, en is geopend van eind april tot eind augustus. 

De Scheg en het Borgelerbad, Deventer (7 km)

In dit tropisch zwemparadijs kan men zich heerlijk uitleven in de diverse glijbanen, bubbelbaden en sauna. Bij dit sportcomplex ligt ook een kunstijsbaan en speeltuin. Naast de binnenbaden bij De Scheg zijn de buitenbaden tijdens de zomermaanden ook geopend. Het Borgelerbad biedt een gigantische speel- en ligweide met speeltoestellen, verschillende baden, horecagelegenheid met terras en een binnenbad. 

Zwembad De Schaek, Twello (14 km)

Het warmste bad van de regio.. Dat maakt het een zeer aangenaam zwemuitje bij De Schaeck, gelegen aan de rand van Twello. Er is een binnen- en buitenbad met stroomversnelling en een glijbaan van 35 meter lang. Voor ontspanning kunt u ook gebruik maken van de whirlpool en het stoombad. 

Zwembad de Boskoele, Gorssel (15 km)

Bij dit openluchtzwembad kunt u heerlijk genieten tijdens de zomerdagen. Het bad beschikt over een glijbaan en grote ligweide. Neem een verkoelende duik in het water of kom tot rust op de weide. 

Omgeving overzicht

Alles voor een aangenaam verblijf

Check de beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reserveren