Menu
Beschikbaarheid & Reserveren

Op de IJssel

Rederij Eureka, Deventer

Op zoek naar een origineel idee voor een verjaardag of familieuitje? Kies dan voor een boottocht op de IJssel. Er kan een op maat gemaakt programma worden samengesteld, eventueel met een thema. Of kies voor een dagtocht om de mooie omgeving met de boot te verkennen. 

De Voetveer (pontje), Deventer

De stad Deventer beschikt over een uniek voetveer dat van de ene kant van de stad naar de overkant vaart over de IJssel. Stapt u in de binnenstad op, dan bent u in wip van tijd bij een bijzonder natuurgebied, de Ossenwaard. In de zomermaanden liggen er zandstrandjes waar het heerlijk vertoeven is. 

Jachthaven Deventer

Op loopafstand van het historische centrum van Deventer, ligt de jachthaven, waar men terecht kan voor diverse activiteiten. Er kan gezeild worden maar ook een tochtje met een motorboot op de IJssel is een optie. 

Plezierboten op de IJssel

Een stad aan een rivier heeft iets speciaals, iets levendigs maar ook Bourgondisch. Beleef een unieke ervaring op de MS Tram of Hanzestedensloep en ontdek de prachtige uiterwaarden en natuurgebieden die vanaf het water te bewonderen zijn. 

Omgeving overzicht

Alles voor een aangenaam verblijf

Check de beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reserveren